Jedálny lístok
Nápojový lístok
Jegého 12. Bratislava
Otváracie hodiny:
PONDELOK -ŠTVRTOK
11:00 – 22:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:00
PIATOK
11:00 – 24:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:30
SOBOTA
12:00 – 24:00
Kuchyňa do 21:30
NEDEĽA
12:00 – 16:00

OZNAM

Milí hostia,

od dnešného dňa, t.j. pondelok 16.03.2020 budeme podávať denné menu a ostatné jedlá objednané z jedálneho lístka len vo forme výdaja (so sebou). 

Vstup do priestorov reštaurácie je preventívne zakázaný.

Objednať si môžete telefonicky na číslach:

+421 911 756058

+421 911 711749

+421 908 132426

+421 910 514344

Ďakujeme za pochopenie!

 

 

 

 

 

 

 

 

OZNAM / AVISO

Vážení hostia, Peruánska reštaurácia Casa Inka prevádzkuje podľa otváracích hodín

Estimados amigos, el horario de atención del restaurante peruano Casa Inka es el siguiente


          PONDELOK/LUNES         11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.         

          UTOROK/MARTES          11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.          

          STREDA/MIÉRCOLES     11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.          

          ŠTVRTOK/JUEVES          11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.          

          PIATOK/VIERNES          11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:30 hod.          

          SOBOTA/SÁBADO          12:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:30 hod.          

          NEDEĽA/DOMINGO        12:00 – 16:00 hod. Kuchyňa do 16:00 hod.          

 

 

 

Rezervácie na čísle

+421 911 756058  

+421 910 675760

(Jégého 12, Ružinov- Bratislava)


El Flechazo s.r.o,

Prevádzka: CASA INKA Jégého 12, 821 03 Bratislava

Sídlo: Malá Lúč 60, Lúč na Ostrove, 930 03

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 51 822 407, DIČ: 2120797558

best replica watches

Najdite nas v SME

Denné Menu

Polievka k menu
a) 0,25l podľa dennej ponuky

Tallarín verde con pollo a la plancha 350 g
(čítajte: Tajarín verde kon pojo a la planča)
Špagety s omáčkou zo špenátu, bazalky, hrudkového syra a olivového oleja. Podáva sa s kuracími prsiami (100 g) na platni. (1,7)
5,50 €

Chaufa de camarones 350g
(čaufa de kamarones)
Peruánsko - čínske rizoto pripravené zo šťavnatých kreviet (100 g), zmiešaných vo wok panvici s ryžou, kúskami papriky, omelety, čínskej cibuľky s kukuricou, sójovou omáčkou, zázvorom a sezamovým olejom. (2,3,6,11)
5,50 €

Seco de res con frejoles 350 g
(čítajte: Seko de res kon frecholes)
Fazuľový prívarok podávaný s hovädzím mäsom (100 g) pripraveným pomalým varením v koriandrovo-špenátovej omáčke. Servíruje sa s ryžou.
5,50 €

ŠPECIALITA NA STREDU: Chuleta a la plancha 350 g
(čítajte: Čuleta a la planča)
Vykostená bravčová krkovička (180g) na platni. Podáva sa s ryžou, šalátom „ensalada mixta“ s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze lístkového zeleru, so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a s peruánskou pikantnou omáčkou. (3,7,9,10)
6,00 €

ŠPECIALITA NA ŠTVRTOK: Anticuchos de pollo 350 g
(čítajte: antikučos de pojo)
Kúsky kuracích pŕs marinované peruánskymi koreninami. Robia sa na grile. Podávajú sa 3 špajdle – s kuracím mäsom (150 g), so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a domácou tatárskou omáčkou. (3,7)
6,00 €

ŠPECIALITA NA PIATOK Arroz con mariscos 350g
(arros kon mariskos)
Peruánska paella, rozličné dary mora (100 g) – pripravené na bielom víne s peruánskymi papričkami, mrkvou a hráškom, všetko ochutené koreninami z Peru, zmiešané s ryžou a posypané parmezánom. (2,4,7,14)
6,00 €