Jedálny lístok
Nápojový lístok

OTVARACIE HODINY

PONDELOK a UTOROK
11:00 - 15:30 hod.
Kuchyna do 15:00 hod.

STREDA, STVRTOK, PIATOK a SOBOTA
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

NEDELA
11:00 - 16:30 hod.
Kuchyna do 16:00 hod.





OZNAM

Milí hostia,

Vstup do priestorov reštaurácie už nie je obmedzený.

Stále si môžete objednať jedlá so sebou telefonicky na číslach:

+421 911 756058

+421 910 675760

+421 911 711749

+421 908 132426

+421 910 514344

Prevádzka CASA INKA     Jégého 12, 821 08 Bratislava

 

Prevádzkovateľ:

EL FLECHAZO s.r.o

Malá Lúč 60, Lúč na Ostrove, 930 03

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 51 822 407, DIČ: 2120797558

 

Najdite nas v SME

Denné Menu

Polievka k menu
a) 0,25l podľa dennej ponuky

Saltado de vainita 350 g
(čítajte: Saltado de vajnita)
Šťavnaté kúsky kuracích pŕs (120 g) zmiešané so zelenou fazuľkou, vajíčkom, osmaženou červenou cibuľou, paradajkami, žltými papričkami, koriandrom, troškou octu a sójovej omáčky. Podáva sa s ryžou a hranolkami. (3,6)
5,50 €

Chicharrón de pescado 350 g
(čítajte: čičarron de peskado)
Kúsky marinovanej ryby (treska - 120 g) obalené v múke a vysmážané. Podáva sa so šalátom „ensalada mixta“ s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze lístkového zeleru, hranolkami a našou tatárskou omáčkou. (1,3,4,7,9,10)
5,50 €

Estofado de carne con polenta 350 g
(estofado de karne kon polenta)
Hovädzie mäso (120 g) dusené s koreninami a paradajkami, na mrkve a hrášku. Podáva sa s polentou (talianska príloha z kukuričnej krupice) pečená v rúre.
5,50 €

ŠPECIALITA NA STREDU: Chuleta a la plancha 350 g
(čítajte: Čuleta a la planča)
Vykostená bravčová krkovička (180g) na platni. Podáva sa s ryžou, šalátom „ensalada mixta“ s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze lístkového zeleru, so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a s peruánskou pikantnou omáčkou. (3,7,9,10)
6,00 €

ŠPECIALITA NA ŠTVRTOK: MEXIKO - Tacos con carne 350g
(takos kon karne)
Pravé mexické kukuričné placky – tacos, plnené hovädzím mäsom so slaninou (120 g), cibuľou a farebnou paprikou. Podávajú sa posypané syrom a so šalátom „pico de gallo“ z nakrájaných rajčín, cibule, papriky, jalapeños, a s omáčkou guacamole z avokáda. (7)
6,00 €

ŠPECIALITA NA PIATOK: Chancho oriental 350 g
(čítajte: Čančo oriental)
Bravčové rebierka (250 g) marinované v zmesi medu, sójovej omáčky, peruánskeho nápoja pisko a čínskej mletej škorice, pečené v rúre. Podáva sa s bielou ryžou zmiešanou s hrozienkami a jablkom. (6)
6,00 €