Jedálny lístok
Nápojový lístok

OTVARACIE HODINY

PONDELOK a UTOROK
11:00 - 15:30 hod.
Kuchyna do 15:00 hod.

STREDA, STVRTOK, PIATOK a SOBOTA
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

NEDELA
11:00 - 16:30 hod.
Kuchyna do 16:00 hod.





OZNAM

Milí hostia,

Vstup do priestorov reštaurácie už nie je obmedzený.

Stále si môžete objednať jedlá so sebou telefonicky na číslach:

+421 911 756058

+421 910 675760

+421 911 711749

+421 908 132426

+421 910 514344

Prevádzka CASA INKA     Jégého 12, 821 08 Bratislava

 

Prevádzkovateľ:

EL FLECHAZO s.r.o

Malá Lúč 60, Lúč na Ostrove, 930 03

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 51 822 407, DIČ: 2120797558

 

Najdite nas v SME

Denné Menu

Arroz tapado 350 g
(čítajte: arros tapado)
Plnku z mletého hovädzieho a bravčového mäsa (120g) s trochou hrozienok, olivy a arašidy ochutenú peruánskymi koreninami nájdete medzi dvoma vrstvami chutnej ryže. Podáva sa s volským okom a vysmážaným banánom. (3,5)
5,50 €

Pescado con lentejas 350 g
(čítajte: Peskado kon lentechas)
Vysmážaná morská ryba (120 g). Podáva sa s tradičným šošovicovým prívarkom, kreolskou omáčkou z červenej cibule, papriky a limetkovej šťavy a s bielou ryžou. (1,4)
5,50 €

Pollo a la leña 350 g
(čítajte: pojo a la leňa)
Kuracie stehno (180 g) do chrumkava pečené v rúre, marinované peruánskymi koreninami, octom a rozmarínom. Podáva sa so „zlatými zemiakmi“ - (vysmážané krúžky varených zemiakov) a so šalátom s omáčkou „vinagreta“ . (3,7,10)
5,50 €

ŠPECIALITA NA STREDU: Chuleta a la plancha 350 g
(čítajte: Čuleta a la planča)
Vykostená bravčová krkovička (180g) na platni. Podáva sa s ryžou, šalátom „ensalada mixta“ s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze lístkového zeleru, so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a s peruánskou pikantnou omáčkou. (3,7,9,10)
6,00 €

ŠPECIALITA NA ŠTVRTOK: MEXIKO - Tacos con carne 350g
(takos kon karne)
Pravé mexické kukuričné placky – tacos, plnené hovädzím mäsom so slaninou (120 g), cibuľou a farebnou paprikou. Podávajú sa posypané syrom a so šalátom „pico de gallo“ z nakrájaných rajčín, cibule, papriky, jalapeños, a s omáčkou guacamole z avokáda. (7)
6,00 €

ŠPECIALITA NA PIATOK: Pavo al horno 350 g
(čítajte Pavo al orno)
Vykostené morčacie stehno (120 g), marinované typickými peruánskymi prísadami a pečené v rúre. Podáva s bielou ryžou a jablkovým pyré. (6,10)
6,00 €