Jedálny lístok
Nápojový lístok
Jegého 12. Bratislava
Otváracie hodiny:
PONDELOK -ŠTVRTOK
11:00 – 22:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:00
PIATOK
11:00 – 24:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:30
SOBOTA
12:00 – 24:00
Kuchyňa do 21:30
NEDEĽA
12:00 – 16:00

 

 

OZNAM / AVISO

Vážení hostia, Peruánska reštaurácia Casa Inka prevádzkuje podľa otváracích hodín

Estimados amigos, el horario de atención del restaurante peruano Casa Inka es el siguiente


          PONDELOK/LUNES         11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.         

          UTOROK/MARTES          11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.          

          STREDA/MIÉRCOLES     11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.          

          ŠTVRTOK/JUEVES          11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.          

          PIATOK/VIERNES          11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:30 hod.          

          SOBOTA/SÁBADO          12:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:30 hod.          

          NEDEĽA/DOMINGO        12:00 – 16:00 hod. Kuchyňa do 16:00 hod.          

 

 

 

Rezervácie na čísle

+421 911 756058  

+421 910 675760

(Jégého 12, Ružinov- Bratislava)


El Flechazo s.r.o,

Prevádzka: CASA INKA Jégého 12, 821 03 Bratislava

Sídlo: Malá Lúč 60, Lúč na Ostrove, 930 03

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 51 822 407, DIČ: 2120797558

best replica watches

Najdite nas v SME

Denné Menu

Polievka k menu a. 0,25L kurací vývar
b. 0,25L podľa dennej ponuke

Tallarín en salsa de camarones 350 g
(Tajarín en salsa de kamarones)
Špagety uvarené al dente a poliata chutnou omáčkou s krevetami (100g), smotanou a parmezánom. (1,2,7)
5,50 €

Chicharrón de pollo 350 g
(čítajte: Čičarron de pojo)
Marinované kúsky kuracích pŕs (120 g) obalené v múke a vysmážané. Podáva sa so šalátom "ensalada mixta" s vinagretou, hranolkami a našou tatárskou omáčkou. (1,3,6,7,10)
5,50 €

Adobo arequipeño 350 g
(čítajte: adobo arekipeňo)
Bravčové mäso (120 g) dusené v omáčke z arašidu, peruánskych farebných papričiek, červenej cibule, cesnaku a korení. Podáva sa s bielou ryžou a vareným sladkým zemiakom – camote (batata). (5)
5,50 €

ŠPECIALITA NA STREDU: Chuleta a la plancha 350 g
(čítajte: Čuleta a la planča)
Vykostená bravčová krkovička (180g) na platni. Podáva sa s ryžou, šalátom „ensalada mixta“ s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze lístkového zeleru, so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a s peruánskou pikantnou omáčkou. (3,7,9,10)
6,00 €

ŠPECIALITA NA ŠTVRTOK: Anticuchos de pollo 350 g
(čítajte: antikučos de pojo)
Kúsky kuracích pŕs marinované peruánskymi koreninami. Robia sa na grile. Podávajú sa 3 špajdle – s kuracím mäsom (150 g), so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a domácou tatárskou omáčkou. (3,7)
6,00 €

ŠPECIALITA NA PIATOK: Bistec a lo pobre 350g
(bistek a lo pobre)
Klasika z peruánskej gastronómie. Hovädzia roštenka (100 g) pripravená na platni. Podáva sa s ryžou, hranolkami, vysmážaným banánom, volským okom a s domácou pikantnou omáčkou z peruánskych papričiek. (3,9)
6,00 €

(Pri výmene prílohy za šalát doplatok 0,80 €)
Váha mäsa je v surovom stave. Počet porcií jednotlivých jedál je obmedzený, v prípade, že sa niektoré z menu minie, vyberte si prosím iné. Čísla predstavujú alergény. Alergény v omáčkach: Červená pikantná 9;Tatárska 3,7; Vinagreta 3,7