Jedálny lístok
Nápojový lístok

OTVÁRACIE HODINY
HORARIO DE ATENCIÓN

PONDELOK / LUNES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

UTOROK / MARTES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

STREDA / MIÉRCOLES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

ŠTVRTOK / JUEVES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

PIATOK / VIERNES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

SOBOTA / SÁBADO
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

NEDELA / DOMINGO
11:00 - 16:30 hod.
Kuchyna do 16:00 hod.





OZNAM

Milí hostia,

Jedlo a nápoje si môžete objednať a vziať si so sebou priamo u nás alebo telefonicky na číslach:

+421 911 756058

+421 911 711749

+421 908 132426

+421 910 514344

 

Prevádzka CASA INKA     

Jégého 12

821 08 Bratislava

Prevádzkovateľ:

EL FLECHAZO s.r.o

Malá Lúč 60, Lúč na Ostrove, 930 03

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 51 822 407, DIČ: 2120797558

 

Najdite nas v SME

Denné Menu

Polievka k menu
0,25l podľa dennej ponuky
v cene menu €

Pollo a la leña 350 g
(čítajte: pojo a la leňa)
Kuracie stehno (180g) do chrumkava pečené v rúre, marinované peruánskymi koreninami, octom a rozmarínom. Podáva sa so „zlatými zemiakmi“ - (vysmážané krúžky varených zemiakov) a so šalátom s omáčkou „vinagreta“ . (3,7,10)
5,50 €

Chaufa de camarones 350g
(čaufa de kamarones)
Peruánsko - čínske rizoto pripravené zo šťavnatých kreviet (100 g), zmiešaných vo wok panvici s ryžou, kúskami papriky, omelety, čínskej cibuľky s kukuricou, sójovou omáčkou, zázvorom a sezamovým olejom. (2,3,6,11)
5,50 €

ŠPECIALITA NA PONDELOK: Salmón a la plancha 350 g
(čítajte: salmon a la planča)
Losos (100g) pripravený na platni s omáčkou „chimichurri“ na báze cesnaku, petržlenu a olivového oleja. Podáva sa so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a so šalátom s omáčkou „vinagreta“. (3,4,7,10)
6,00 €

ŠPECIALITA NA UTOROK: Hamburguesa a lo pobre 350g
(amburgesa a lo pobre)
V preklade hamburger chudobného. Hamburger z hovädzieho a bravčového mäsa (120g), podáva sa s volským okom, vysmážaným banánom, hranolkami, šalátom a s pikantnou omáčkou. (3,7,10)
6,00 €

ŠPECIALITA NA STREDU: Tallarín verde con chuleta a la plancha 350g
(tajarin verde kon čuleta a la planča)
Veľmi populárne jedlo v Peru. Chutné špagety s omáčkou zo špenátu, bazalky, hrudkového syra, papričiek a olivového oleja. Podáva sa s vykostenou bravčovou krkovičkou (180g) na platni posypanou strúhaným syrom.. (1,7)
6,00 €

ŠPECIALITA NA ŠTVRTOK: Bistec a lo pobre 350g
(bistek a lo pobre)
Klasika z peruánskej gastronómie. Hovädzia roštenka (100 g) pripravená na platni. Podáva sa s ryžou, hranolkami, vysmážaným banánom, volským okom a s domácou pikantnou omáčkou z peruánskych papričiek. (3,9)
6,00 €

ŠPECIALITA NA PIATOK: Seco de res con frejoles 350g
(seko de res kon frecholes)
Fazuľový prívarok podávaný s hovädzím mäsom (100 g) pripraveným pomalým varením v koriandrovo-špenátovej omáčke. Servíruje sa s ryžou.
6,00 €