Jedálny lístok
Nápojový lístok

OTVÁRACIE HODINY
HORARIO DE ATENCIÓN

PONDELOK / LUNES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

UTOROK / MARTES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

STREDA / MIÉRCOLES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

ŠTVRTOK / JUEVES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

PIATOK / VIERNES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

SOBOTA / SÁBADO
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

NEDELA / DOMINGO
11:00 - 16:30 hod.
Kuchyna do 16:00 hod.





OZNAM

Milí hostia,

Vstup do priestorov reštaurácie je obmedzený na maximálne 6 osôb, ale nemôžete vo vnútri priestorov konzumovať, môžete si len jedlo a nápoje objednať a vziať si so sebou.

Ďakujeme za pochopenie.


Môžete si tiež objednať telefonicky na číslach:

+421 911 756058

+421 910 675760

+421 911 711749

+421 908 132426

+421 910 514344

 

Prevádzka CASA INKA     

Jégého 12

821 08 Bratislava

Prevádzkovateľ:

EL FLECHAZO s.r.o

Malá Lúč 60, Lúč na Ostrove, 930 03

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 51 822 407, DIČ: 2120797558

 

Najdite nas v SME

Denné Menu

Polievka k menu
0,25l podľa dennej ponuky
v cene menu €

Tallarines al pimiento con pechuga 350 g
((čítajte: Tajarines al pimiento kon pečuga)
Špagety s našou omáčkou al pimiento pripravenou z hrudkového syra, červenej papriky, cibule a smotany. Podáva sa s kuracími prsiami (120 g) na platni. (1,7)
5,50 €

Chaufa de camarones 350g
(čaufa de kamarones)
Peruánsko - čínske rizoto pripravené zo šťavnatých kreviet (100 g), zmiešaných vo wok panvici s ryžou, kúskami papriky, omelety, čínskej cibuľky s kukuricou, sójovou omáčkou, zázvorom a sezamovým olejom. (2,3,6,11)
5,50 €

ŠPECIALITA NA PONDELOK: Tacu tacu con mariscos 350g
(taku taku kon mariskos)
Rozmixovaná farebná fazuľa ochutená peruánskymi papričkami zmiešaná s ryžou a osmážená na olivovom oleji. Podáva sa poliatú s omáčkou z darov mora (100 g). (2,7)
6,00 €

ŠPECIALITA NA UTOROK: Risoto de quinua con salmón 350g
(rizoto de kinua kon salmon)
Quinua, pseudoobilnina z Ánd známa z čias Inkov, ktorá neobsahuje lepok ani cholesterol je uvarená, ochutená peruánskymi papričkami (ají panca a ají amarillo), bielym vínom a parmezánom a zahustená smotanou. Podáva sa s lososom (100g) na platni. (4,7)
6,00 €

ŠPECIALITA NA STREDU: Chuleta a la plancha 350 g
(čítajte: Čuleta a la planča)
Vykostená bravčová krkovička (180g) na platni. Podáva sa s ryžou, šalátom „ensalada mixta“ s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze lístkového zeleru, so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a s peruánskou pikantnou omáčkou. (3,7,9,10)
6,00 €

ŠPECIALITA NA ŠTVRTOK: Bistec a la parrilla 350 g
(čítajte: Bistek a la parrija)
Hovädzia roštenka na platni (120 g) marinovaná peruánskymi koreninami. Podáva sa so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a so šalátom „ensalada mixta“ (paradajka, cvikla, šalát, uhorka, mrkva) s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze lístkového zeleru. (3,7,10)
6,00 €

ŠPECIALITA NA PIATOK: Costillas al horno 350 g
(čítajte: kostijas al orno)
Bravčové rebierka (250 g) pečené v rúre, marínované koreninami. Podáva sa so „zlatými zemiakmi“ - (vysmážané krúžky varených zemiakov) a šalátom s vinagrétou. (3,7)
6,00 €