Jedálny lístok
Nápojový lístok

OTVÁRACIE HODINY
HORARIO DE ATENCIÓN

PONDELOK / LUNES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

UTOROK / MARTES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

STREDA / MIÉRCOLES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

ŠTVRTOK / JUEVES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

PIATOK / VIERNES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

SOBOTA / SÁBADO
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

NEDELA / DOMINGO
11:00 - 16:30 hod.
Kuchyna do 16:00 hod.





OZNAM

Milí hostia,

Vstup do priestorov reštaurácie je obmedzený na maximálne 6 osôb, ale nemôžete vo vnútri priestorov konzumovať, môžete si len jedlo a nápoje objednať a vziať si so sebou.

Ďakujeme za pochopenie.


Môžete si tiež objednať telefonicky na číslach:

+421 911 756058

+421 910 675760

+421 911 711749

+421 908 132426

+421 910 514344

 

Prevádzka CASA INKA     

Jégého 12

821 08 Bratislava

Prevádzkovateľ:

EL FLECHAZO s.r.o

Malá Lúč 60, Lúč na Ostrove, 930 03

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 51 822 407, DIČ: 2120797558

 

Najdite nas v SME

Denné Menu

Polievka k menu
0,25l podľa dennej ponuky
v cene menu €

Tallarín verde con milanesa de pollo 350 g
(čítajte: Tajarín verde kon milanesa de pojo)
Špagety s omáčkou zo špenátu, bazalky, hrudkového syra, papričiek a olivového oleja. Servíruje sa s obalovaným rezňom z kuracích pŕs (120 g) v strúhanke. (1,7)
5,50 €

Pescado al horno 350 g
(čítajte: Peskado al orno)
Morská ryba (treska - 120 g) ochutená peruánskymi prísadami a pečená v rúre. Podáva sa s bielou ryžou a so šalátom s omáčkou „vinagreta“. (3,4,7,10)
5,50 €

ŠPECIALITA NA PONDELOK: Anticuchos de pollo 350g
(antikučos de pojo)
Kúsky kuracích pŕs marinované peruánskymi koreninami. Robia sa na grile. Podávajú sa 3 špajdle – s kuracím mäsom (150 g), so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a domácou tatárskou omáčkou. (3,7)
6,00 €

ŠPECIALITA NA UTOROK: Arroz con mariscos 350g
(arros kon mariskos)
Peruánska paella, rozličné dary mora (100 g) – pripravené na bielom víne s peruánskymi papričkami, mrkvou a hráškom, všetko ochutené koreninami z Peru, zmiešané s ryžou a posypané parmezánom. (2,4,7,14)
6,00 €

ŠPECIALITA NA STREDU: Chuleta a la plancha 350 g
(čítajte: Čuleta a la planča)
Vykostená bravčová krkovička (180g) na platni. Podáva sa s ryžou, šalátom „ensalada mixta“ s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze lístkového zeleru, so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a s peruánskou pikantnou omáčkou. (3,7,9,10)
6,00 €

ŠPECIALITA NA ŠTVRTOK: Bistec a lo pobre 350g
(bistek a lo pobre)
Klasika z peruánskej gastronómie. Hovädzia roštenka (100 g) pripravená na platni. Podáva sa s ryžou, hranolkami, vysmážaným banánom, volským okom a s domácou pikantnou omáčkou z peruánskych papričiek. (3,9)
6,00 €

ŠPECIALITA NA PIATOK: Pavo al horno 350 g
(čítajte Pavo al orno)
Vykostené morčacie stehno (120 g), marinované typickými peruánskymi prísadami a pečené v rúre. Podáva s bielou ryžou a jablkovým pyré. (6,10)
6,00 €