Jedálny lístok
Nápojový lístok

OTVÁRACIE HODINY
HORARIO DE ATENCIÓN

PONDELOK / LUNES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

UTOROK / MARTES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

STREDA / MIÉRCOLES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

ŠTVRTOK / JUEVES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

PIATOK / VIERNES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

SOBOTA / SÁBADO
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

NEDELA / DOMINGO
11:00 - 16:30 hod.
Kuchyna do 16:00 hod.





OZNAM

Milí hostia,

Vstup do priestorov reštaurácie už nie je obmedzený.

Stále si môžete objednať jedlá so sebou telefonicky na číslach:

+421 911 756058

+421 910 675760

+421 911 711749

+421 908 132426

+421 910 514344

Prevádzka CASA INKA     Jégého 12, 821 08 Bratislava

 

Prevádzkovateľ:

EL FLECHAZO s.r.o

Malá Lúč 60, Lúč na Ostrove, 930 03

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 51 822 407, DIČ: 2120797558

 

Najdite nas v SME

Denné Menu

Polievka k menu
a) 0,25l kurací vývar
b) 0,25l podľa dennej ponuky


Tallarín al olivo con pechuga a la plancha 350 g
(čítajte: Tajarín al olivo kon pečuga a la planča)
Špagety zmiešané s lahodnou omáčkou z čiernych olív, mlieka, smotany, slaných keksov, tvarohu a parmezánu. . Podáva sa s kuracími prsiami (120 g) na platni. (1,7)
5,50 €

Seco de pescado 350 g
(čítajte: Seko de peskado)
Morská ryba (120 g) pripravená pomalým varením v koriandrovej omáčke. Servíruje sa s ryžou a varenými zemiakmi. (4)
5,50 €

Tacu tacu con lomito al jugo 350 g
(čítajte: Taku taku kon lomito al chugo)
Fazuľa zmiešaná s ryžou osmaženou na olivovom oleji. Servíruje sa s omáčkou so šťavnatými kúskami hovädzieho mäsa (100 g) zmiešanými s osmaženou cibuľou, paradajkami, koriandrom, troškou octu a sójovej omáčky. (6)
5,50 €

ŠPECIALITA NA STREDU: Chuleta a la plancha 350 g
(čítajte: Čuleta a la planča)
Vykostená bravčová krkovička (180g) na platni. Podáva sa s ryžou, šalátom „ensalada mixta“ s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze lístkového zeleru, so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a s peruánskou pikantnou omáčkou. (3,7,9,10)
6,00 €

ŠPECIALITA NA ŠTVRTOK: Bistec a la parrilla 350 g
(čítajte: Bistek a la parrija)
Hovädzia roštenka na platni (120 g) marinovaná peruánskymi koreninami. Podáva sa so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a so šalátom „ensalada mixta“ (paradajka, cvikla, šalát, uhorka, mrkva) s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze lístkového zeleru. (3,7,10)
6,00 €

ŠPECIALITA NA PIATOK: Risoto de quinua con salmón 350g
(rizoto de kinua kon salmon)
Quinua, pseudoobilnina z Ánd známa z čias Inkov, ktorá neobsahuje lepok ani cholesterol je uvarená, ochutená peruánskymi papričkami (ají panca a ají amarillo), bielym vínom a parmezánom a zahustená smotanou. Podáva sa s lososom (100g) na platni. (4,7)
6,00 €