Jedálny lístok
Nápojový lístok
Jegého 12. Bratislava
Otváracie hodiny:
PONDELOK -ŠTVRTOK
11:00 – 22:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:00
PIATOK
11:00 – 24:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:30
SOBOTA
12:00 – 24:00
Kuchyňa do 21:30
NEDEĽA
12:00 – 16:00

 

 

OZNAM / AVISO

Vážení hostia, Peruánska reštaurácia Casa Inka prevádzkuje znova podľa bežných otváracích hodín

Estimados amigos, el restaurante peruano Casa Inka estará atendiendo al público según horario anteriormente establecido


          PONDELOK/LUNES         11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.         

          UTOROK/MARTES          11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.          

          STREDA/MIÉRCOLES     11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.          

          ŠTVRTOK/JUEVES          11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.          

          PIATOK/VIERNES          11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:30 hod.          

          SOBOTA/SÁBADO          12:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:30 hod.          

          NEDEĽA/DOMINGO        12:00 – 16:00 hod. Kuchyňa do 16:00 hod.          

 

 

 

Rezervácie na čísle

+421 911 756058  

+421 910 675760

(Jégého 12, Ružinov- Bratislava)


El Flechazo s.r.o,

Prevádzka: CASA INKA Jégého 12, 821 03 Bratislava

Sídlo: Malá Lúč 60, Lúč na Ostrove, 930 03

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 51 822 407, DIČ: 2120797558

 

Najdite nas v SME

Denné Menu

Polievka k menu 0,25 l
(Polievka)
Kurací vývar


Podľa ponuky dňa.
v cene menu €

Lomo saltado 350 g
(čítajte: Lomo saltado)
Šťavnaté kúsky hovädzieho mäsa (100 g) zmiešané s osmáženou červenou cibuľou, paradajkami, koriandrom, troškou octu a sójovej omáčky . Spája peruánsku kuchyňu s čínskou. Podáva sa s ryžou a hranolkami. (6)
5,50 €

Teriyaki de pescado 350 g
(čítajte: Terijaki de peskado)
Šťavnaté kúsky morskej ryby (treska - 120 g) s ananásom v omáčke zo zázvoru, jabĺk a ryžového vína. Podáva sa s bielou ryžou. (1,3,4,6,11)
5,50 €

Risoto de quinua con pechuga 350 g
(čítajte: risoto de kinua kon pečuga)
Quinua, pseudoobilnina z Ánd známa z čias Inkov, ktorá neobsahuje lepok ani cholesterol je uvarená, ochutená peruánskymi papričkami (ají panca a ají amarillo), bielym vínom a parmezánom a zahustená smotanou. Podáva sa s kuracím reznom na platni (120g). (7)
5,50 €

LEN V STREDU: Chuleta a la plancha 350 g
(čítajte: Čuleta a la planča)
Vykostená bravčová krkovička (180g) na platni. Podáva sa s ryžou, šalátom „ensalada mixta“ s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze lístkového zeleru, so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a s pikantnou peruánskou omáčkou. (3,7,9)
6,00 €

LEN V PIATOK: Salmón a la plancha 350 g
(čítajte: salmon a la planča)
Losos (120 g) pripravený na platni. Podáva sa so „zlatými zemiakmi“ (vysmažené krúžky varených zemiakov) a so šalátom. (4)
6,00 €

(Pri výmene prílohy za šalát doplatok 0,80 €)
Váha mäsa je v surovom stave. Počet porcií jednotlivých jedál je obmedzený, v prípade, že sa niektoré z menu minie, vyberte si prosím iné. Čísla predstavujú alergény. Alergény v omáčkach: Červená pikantná 9;Tatárska 3,7; Vinagreta 3,7