Jedálny lístok
Nápojový lístok

OTVÁRACIE HODINY
HORARIO DE ATENCIÓN

PONDELOK / LUNES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

UTOROK / MARTES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

STREDA / MIÉRCOLES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

ŠTVRTOK / JUEVES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

PIATOK / VIERNES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

SOBOTA / SÁBADO
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

NEDELA / DOMINGO
11:00 - 16:30 hod.
Kuchyna do 16:00 hod.





OZNAM

Milí hostia,

Jedlo a nápoje si môžete objednať a vziať si so sebou priamo u nás alebo telefonicky na číslach:

+421 911 756058

+421 911 711749

+421 908 132426

+421 910 514344

 

Prevádzka CASA INKA     

Jégého 12

821 08 Bratislava

Prevádzkovateľ:

EL FLECHAZO s.r.o

Malá Lúč 60, Lúč na Ostrove, 930 03

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 51 822 407, DIČ: 2120797558

 

Najdite nas v SME

Denné Menu

Polievka k menu
0,25l podľa dennej ponuky
v cene menu €

Pollo a la cerveza 350 g
Kuracie stehná (180g) v omáčke z cibule a piva so slaninou a hrozienkami. Podáva sa s varenými zemiakmi a bielou ryžou. (1)
5,50 €

Tallarín en salsa de camarones 350 g
(Tajarín en salsa de kamarones)
Špagety uvarené al dente poliata chutnou omáčkou s krevetami (100g), smotanou a parmezánom. (1,2,7)
5,50 €

ŠPECIALITA NA PONDELOK: Seco de res con frejoles 350g
Fazuľový prívarok podávaný s hovädzím mäsom (100 g) pripraveným pomalým varením v koriandrovo-špenátovej omáčke. Servíruje sa s ryžou.
6,00 €

ŠPECIALITA NA UTOROK: Chicharrón de pescado 350 g
Kúsky marinovanej ryby (treska - 120g) obalené v múke a vysmážané. Podáva sa so šalátom „ensalada mixta“ s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze lístkového zeleru, hranolkami a našou tatárskou omáčkou. (1,3,4,7,9,10)
6,00 €

ŠPECIALITA NA STREDU: Chuleta a la plancha 350 g
Vykostená bravčová krkovička (180g) na platni. Podáva sa s ryžou, šalátom „ensalada mixta“ s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze lístkového zeleru, so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a s peruánskou pikantnou omáčkou. (3,7,9,10)
6,00 €

ŠPECIALITA NA ŠTVRTOK: Bistec a lo pobre 350g
Klasika z peruánskej gastronómie. Hovädzia roštenka (100 g) pripravená na platni. Podáva sa s ryžou, hranolkami, vysmážaným banánom, volským okom a s domácou pikantnou omáčkou z peruánskych papričiek. (3,9)
6,00 €

ŠPECIALITA NA PIATOK: Chancho oriental 350 g
Bravčové rebierka (250 g) marinované v zmesi medu, sójovej omáčky, peruánskeho nápoja pisko a čínskej mletej škorice, pečené v rúre. Podáva sa s bielou ryžou zmiešanou s hrozienkami a jablkom. (6)
6,00 €