Jedálny lístok
Nápojový lístok

OTVÁRACIE HODINY
HORARIO DE ATENCIÓN

PONDELOK / LUNES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

UTOROK / MARTES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

STREDA / MIÉRCOLES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

ŠTVRTOK / JUEVES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

PIATOK / VIERNES
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

SOBOTA / SÁBADO
11:00 - 22:00 hod.
Kuchyna do 21:00 hod.

NEDELA / DOMINGO
11:00 - 16:30 hod.
Kuchyna do 16:00 hod.





OZNAM

Milí hostia,

Jedlo a nápoje si môžete objednať a vziať si so sebou priamo u nás alebo telefonicky na číslach:

+421 911 756058

+421 911 711749

+421 908 132426

+421 910 514344

 

Prevádzka CASA INKA     

Jégého 12

821 08 Bratislava

Prevádzkovateľ:

EL FLECHAZO s.r.o

Malá Lúč 60, Lúč na Ostrove, 930 03

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 51 822 407, DIČ: 2120797558

 

Najdite nas v SME

Denné Menu

Polievka k menu
0,25l podľa dennej ponuky
v cene menu €

Teriyaki de pollo 350 g
(čítajte: Terijaki de pojo)
Vysmážané šťavnaté kúsky marinovaných kuracích pŕs (120 g) s ananásom poliate s omáčkou zo zázvoru, medu, jabĺk a ryžového vína. Podáva sa s bielou ryžou. (1,3,6,10,11)
5,50 €

Guiso de garbanzos 350g
Chutný cícerový prívarok pripravený s čerstvým špenátom, cibuľou, cesnakom a peruánskymi papričkami. Podáva sa s bielou ryžou a varenými plátkami sladkých zemiakov.
5,50 €

ŠPECIALITA NA PONDELOK: Salmón a la plancha 350 g
Losos (100g) pripravený na platni s omáčkou „chimichurri“ na báze cesnaku, petržlenu a olivového oleja. Podáva sa so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a so šalátom s omáčkou „vinagreta“. (3,4,7,10)
6,00 €

ŠPECIALITA NA UTOROK: Bistec a lo pobre 350g
Klasika z peruánskej gastronómie. Hovädzia roštenka (100 g) pripravená na platni. Podáva sa s ryžou, hranolkami, vysmážaným banánom, volským okom a s domácou pikantnou omáčkou z peruánskych papričiek. (3,9)
6,00 €

ŠPECIALITA NA STREDU: Chuleta a la plancha 350 g
Vykostená bravčová krkovička (180g) na platni. Podáva sa s ryžou, šalátom „ensalada mixta“ s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze lístkového zeleru, so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a s peruánskou pikantnou omáčkou. (3,7,9,10)
6,00 €

ŠPECIALITA NA ŠTVRTOK: MEXIKO - Tacos con carne 350g
Pravé mexické kukuričné placky – tacos, plnené hovädzím mäsom so slaninou (120 g), cibuľou a farebnou paprikou. Podávajú sa posypané syrom a so šalátom „pico de gallo“ z nakrájaných rajčín, cibule, papriky, jalapeños, a s omáčkou guacamole z avokáda. (7)
6,00 €

ŠPECIALITA NA PIATOK: Pavo al horno con ensalada rusa 350 g
Vykostené morčacie stehno (120g), marinované typickými peruánskymi prísadami a pečené v rúre. Podáva so šalátom zo zemiakov, mrkvy a cvikle a s bielou ryžou. (3,6,10)
6,00 €