Jedálny lístok
Nápojový lístok
Jegého 12. Bratislava
Otváracie hodiny:
PONDELOK -ŠTVRTOK
11:00 – 22:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:00
PIATOK
11:00 – 24:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:30
SOBOTA
12:00 – 24:00
Kuchyňa do 21:30
NEDEĽA
12:00 – 16:00

OZNAM

Milí hostia,

Vzhľadom na to, že reštrikcie pre reštaurácie sa postupne uvoľňujú a aj otváracie hodiny môžu byť dlhšie, snažíme sa prispôsobiť novým podmienkam a postupne meníme my dobu otvárania (pozri OZNAM vedľa).  

Vstup do priestorov reštaurácie je už povolený, ale v podmienkach ako nariadil Úrad verejného zdravotníctva SR.

Stále si môžete objednať jedlá so sebou telefonicky na číslach:

+421 911 756058

+421 911 711749

+421 908 132426

+421 910 514344

Ďakujeme za pochopenie!

 

 

 

 

 

 

 

 

OZNAM / AVISO

Vážení hostia, Peruánska reštaurácia Casa Inka prevádzkuje podľa otváracích hodín

Estimados amigos, el horario de atención del restaurante peruano Casa Inka es el siguiente


          PONDELOK/LUNES         11:00 – 15:00 hod. Kuchyňa do 15:00 hod.         

          UTOROK/MARTES          11:00 – 15:00 hod. Kuchyňa do 15:00 hod.          

          STREDA/MIÉRCOLES     11:00 – 20:00 hod. Kuchyňa do 20:00 hod.          

          ŠTVRTOK/JUEVES          11:00 – 20:00 hod. Kuchyňa do 20:00 hod.          

          PIATOK/VIERNES          11:00 – 20:00 hod. Kuchyňa do 20:00 hod.          

          SOBOTA/SÁBADO          11:00 – 20:00 hod. Kuchyňa do 20:00 hod.          

          NEDEĽA/DOMINGO        11:00 – 16:00 hod. Kuchyňa do 16:00 hod.          

 

 

 

Rezervácie na čísle

+421 911 756058  

+421 910 675760

(Jégého 12, Ružinov- Bratislava)


El Flechazo s.r.o,

Prevádzka: CASA INKA Jégého 12, 821 03 Bratislava

Sídlo: Malá Lúč 60, Lúč na Ostrove, 930 03

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 51 822 407, DIČ: 2120797558

best replica watches

Najdite nas v SME

Denné Menu

Polievka k menu
a) 0,25l podľa dennej ponuky

Tallarín verde con milanesa de pollo 350 g
(čítajte: Tajarín verde kon milanesa de pojo)
Špagety s omáčkou zo špenátu, bazalky, hrudkového syra, papričiek a olivového oleja. Servíruje sa s obalovaným rezňom z kuracích pŕs (120 g) v strúhanke. (1,7)
5,50 €

Pescado al horno 350 g
(čítajte: Peskado al orno)
Morská ryba (treska - 120 g) ochutená peruánskymi prísadami a pečená v rúre. Podáva sa s bielou ryžou a so šalátom s omáčkou „vinagreta“. (3,4,7,10)
5,50 €

Arroz tapado 350 g
(čítajte: arros tapado)
Plnku z mletého hovädzieho a bravčového mäsa (120g) s trochou hrozienok, olivy a arašidy ochutenú peruánskymi koreninami nájdete medzi dvoma vrstvami chutnej ryže. Podáva sa s volským okom a vysmážaným banánom. (3,5)
5,50 €

ŠPECIALITA NA STREDU: Chuleta a la plancha 350 g
(čítajte: Čuleta a la planča)
Vykostená bravčová krkovička (180g) na platni. Podáva sa s ryžou, šalátom „ensalada mixta“ s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze lístkového zeleru, so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a s peruánskou pikantnou omáčkou. (3,7,9,10)
6,00 €

ŠPECIALITA NA ŠTVRTOK: Bistec a la parrilla 350 g
(čítajte: Bistek a la parrija)
Hovädzia roštenka na platni (120 g) marinovaná peruánskymi koreninami. Podáva sa so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a so šalátom „ensalada mixta“ (paradajka, cvikla, šalát, uhorka, mrkva) s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze lístkového zeleru. (3,7,10)
6,00 €

ŠPECIALITA NA PIATOK: Costillas de chancho al horno 350 g
(kostijas de čančo al orno)
Bravčové rebierka (250 g) pečené v rúre, marinované v zmesi medu, sójovej omáčky, peruánskej vinovice pisco a mletej škorice. Podáva sa so „zlatými zemiakmi“ - (vysmážané krúžky varených zemiakov) a šalátom s vinagrétou. (3,6,7,10)
6,00 €