Jedálny lístok
Nápojový lístok
Jegého 12. Bratislava
Otváracie hodiny:
PONDELOK -ŠTVRTOK
11:00 – 22:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:00
PIATOK
11:00 – 24:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:30
SOBOTA
12:00 – 24:00
Kuchyňa do 21:30
NEDEĽA
12:00 – 16:00

 

Rezervácie na čísle

+421 911 756058  

+421 910 675760

(Jégého 12, Ružinov- Bratislava)


El Flechazo s.r.o,

Prevádzka: CASA INKA Jégého 12, 821 03 Bratislava

Sídlo: Malá Lúč 60, Lúč na Ostrove, 930 03

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 51 822 407, DIČ: 2120797558

 

Najdite nas v SME

Denné Menu

Polievka k menu 0,25 l
(Polievka)
Kurací vývar


Podľa ponuky dňa.
v cene menu €

Tallarín en salsa de camarones 350 g
(Tajarín en salsa de kamarones)
Špagety uvarené al dente a poliata chutnou omáčkou s krevetami (120 g), smotanou a parmezánom. (1,2,7)
5,50 €

Chicharrón de pollo 350 g
(čítajte: Čičarron de pojo)
Marínované kúsky kuracích pŕs (150 g) obalené v múke a vysmažené na silnom ohni. Podáva sa s hranolkami a našou tatárskou omáčkou. 1,3,7,10
5,50 €

Bistec con puré de arvejas 350 g
(čítajte: Bistec kon puré de arbechas)
Hovädzí rezeň (100 g) pripravený na platni. Podáva sa s bielou ryžou a pyré z poleného hrachu a trochu kreolského šalátu. (1,7)
5,50 €

LEN V STREDU: Chuleta a la plancha 350 g
(čítajte: Čuleta a la planča)
Bravčová krkovička (150 g) na platni. Podáva sa s ryžou,šalátom a „zlatými zemiakmi“ (vyprážané krúžky varených zemiakov) a s červenou pikantnou peruánskou omáčkou (3,7,9)
6,00 €

LEN V PIATOK Pavo al horno 350 g
(čítajte Pavo al orno)
Vykostené morčacie stehno (120 g), marinované typickými peruánskymi prísadami a pečené v rúre. Podáva s bielou ryžou a jablkovým pyré. (3,7)
6,00 €

(Pri výmene prílohy za šalát doplatok 0,80 €)
Váha mäsa je v surovom stave. Počet porcií jednotlivých jedál je obmedzený, v prípade, že sa niektoré z menu minie, vyberte si prosím iné. Čísla predstavujú alergény. Alergény v omáčkach: Červená pikantná 9;Tatárska 3,7; Vinagreta 3,7