Jedálny lístok
Nápojový lístok
Jegého 12. Bratislava
Otváracie hodiny:
PONDELOK -ŠTVRTOK
11:00 – 22:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:00
PIATOK
11:00 – 24:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:30
SOBOTA
12:00 – 24:00
Kuchyňa do 21:30
NEDEĽA
12:00 – 16:00

 

 

 

 

OZNAM / AVISO

Vážení hostia, Peruánska reštaurácia Casa Inka prevádzkuje podľa otváracích hodín

Estimados amigos, el horario de atención del restaurante peruano Casa Inka es el siguiente


          PONDELOK/LUNES         11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.         

          UTOROK/MARTES          11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.          

          STREDA/MIÉRCOLES     11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.          

          ŠTVRTOK/JUEVES          11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.          

          PIATOK/VIERNES          11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:30 hod.          

          SOBOTA/SÁBADO          12:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:30 hod.          

          NEDEĽA/DOMINGO        12:00 – 16:00 hod. Kuchyňa do 16:00 hod.          

 

 

 

Rezervácie na čísle

+421 911 756058  

+421 910 675760

(Jégého 12, Ružinov- Bratislava)


El Flechazo s.r.o,

Prevádzka: CASA INKA Jégého 12, 821 03 Bratislava

Sídlo: Malá Lúč 60, Lúč na Ostrove, 930 03

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 51 822 407, DIČ: 2120797558

best replica watches

Najdite nas v SME

Denné Menu

Polievka k menu 0,25 l
(Polievka)
Kurací vývar


Podľa ponuky dňa.
v cene menu €

Tallarín saltado de pollo 350 g
(čítajte: tajarin saltado de pojo)
Šťavnaté kúsky kuracích pŕs (120g) zmiešané s osmaženou červenou cibuľou, paradajkami, koriandrom, troškou octu a sójovej omáčky. Podáva sa so špagetami. (1,6)
5,50 €

Chicharrón de pescado 350 g
(čítajte: čičarron de peskado)
Kúsky marinovanej ryby (treska - 120 g) obalené v múke a vysmážané. Podáva sa so šalátom „ensalada mixta“ s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze lístkového zeleru, hranolkami a našou tatárskou omáčkou. (1,3,4,7,9)
5,50 €

Lomo Stroganoff 350 g
(čítajte: Lomo Stroganof)
Šťavnaté kúsky hovädzieho mäsa (100 g) na bielej cibuli so šampiňónmi v smotanovej omáčke. Podáva sa s ryžou a varenými zemiakmi. 1,7
5,50 €

LEN V STREDU: Chuleta a la plancha 350 g
(čítajte: Čuleta a la planča)
Vykostená bravčová krkovička (180g) na platni. Podáva sa s ryžou, šalátom „ensalada mixta“ s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze lístkového zeleru, so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a s pikantnou peruánskou omáčkou. (3,7,9)
6,00 €

LEN V PIATOK Chancho oriental 350 g
(čítajte: Čančo oriental)
Bravčové rebierka (250 g) marinované v zmesi medu, sójovej omáčky, peruánskeho nápoja pisko a čínskej mletej škorice, pečené v rúre. Podáva sa s bielou ryžou zmiešanou s hrozienkami a jablkom. (6)
6,00 €

(Pri výmene prílohy za šalát doplatok 0,80 €)
Váha mäsa je v surovom stave. Počet porcií jednotlivých jedál je obmedzený, v prípade, že sa niektoré z menu minie, vyberte si prosím iné. Čísla predstavujú alergény. Alergény v omáčkach: Červená pikantná 9;Tatárska 3,7; Vinagreta 3,7