Jedálny lístok
Nápojový lístok
Jegého 12. Bratislava
Otváracie hodiny:
PONDELOK -ŠTVRTOK
11:00 – 22:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:00
PIATOK
11:00 – 24:00
Kuchyňa: 11:00 -15:00 , 17:00 - 21:30
SOBOTA
12:00 – 24:00
Kuchyňa do 21:30
NEDEĽA
12:00 – 16:00

 

 

OZNAM / AVISO

Vážení hostia, Peruánska reštaurácia Casa Inka prevádzkuje podľa otváracích hodín

Estimados amigos, el horario de atención del restaurante peruano Casa Inka es el siguiente


          PONDELOK/LUNES         11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.         

          UTOROK/MARTES          11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.          

          STREDA/MIÉRCOLES     11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.          

          ŠTVRTOK/JUEVES          11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:00 hod.          

          PIATOK/VIERNES          11:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:30 hod.          

          SOBOTA/SÁBADO          12:00 – 22:00 hod. Kuchyňa do 21:30 hod.          

          NEDEĽA/DOMINGO        12:00 – 16:00 hod. Kuchyňa do 16:00 hod.          

 

 

 

Rezervácie na čísle

+421 911 756058  

+421 910 675760

(Jégého 12, Ružinov- Bratislava)


El Flechazo s.r.o,

Prevádzka: CASA INKA Jégého 12, 821 03 Bratislava

Sídlo: Malá Lúč 60, Lúč na Ostrove, 930 03

Zapísná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava,

Vložka číslo: 42662/T

IČO: 51 822 407, DIČ: 2120797558

best replica watches

Najdite nas v SME

Denné Menu

Polievka k menu a. 0,25L kurací vývar
b. 0,25L podľa dennej ponuke

Pollo a lo pobre 350g
(pojo a lo pobre)
Kuracie prsia (100 g) okorenené peruánskymi prísadami a pripravené na platni. Podáva sa s ryžou, hranolkami, vysmážaným banánom, volským okom a s domácou pikantnou omáčkou z peruánskych papričiek. (3,9)
5,50 €

Pescado en salsa de hierbas finas 350 g
(čítajte: Peskado en salsa de jerbas finas)
Vysmážaná morská ryba (treska - 120 g), poliata omáčkou zo smotany a rozmarínu, tymiánu a estragónu. Podáva sa s varenými zemiakmi a s bielou ryžou. (1,4,7)
5,50 €

Seco de res con frejoles 350 g
(čítajte: Seko de res kon frecholes)
Fazuľový prívarok podávaný s hovädzím mäsom (100 g) pripraveným pomalým varením v koriandrovo-špenátovej omáčke. Servíruje sa s ryžou.
5,50 €

ŠPECIALITA NA STREDU: Chuleta a la plancha 350 g
(čítajte: Čuleta a la planča)
Vykostená bravčová krkovička (180g) na platni. Podáva sa s ryžou, šalátom „ensalada mixta“ s omáčkou „vinagreta“ pripravená na báze lístkového zeleru, so „zlatými zemiakmi“ (vysmážané krúžky varených zemiakov) a s peruánskou pikantnou omáčkou. (3,7,9,10)
6,00 €

ŠPECIALITA NA ŠTVRTOK: Tacu tacu con mariscos 350g
(taku taku kon mariskos)
Rozmixovaná farebná fazuľa ochutená peruánskymi papričkami zmiešaná s ryžou a osmážená na olivovom oleji. Podáva sa poliatú s omáčkou z darov mora (100 g). (2,7)
6,00 €

ŠPECIALITA NA PIATOK: Risoto de quinua con salmón 350g
(Rizoto de kinua kon salmon)
Quinua, pseudoobilnina z Ánd známa z čias Inkov, ktorá neobsahuje lepok ani cholesterol je uvarená, ochutená peruánskymi papričkami (ají panca a ají amarillo), bielym vínom a parmezánom a zahustená smotanou. Podáva sa s lososom (100g) na platni. (4,7)
6,00 €

(Pri výmene prílohy za šalát doplatok 0,80 €)
Váha mäsa je v surovom stave. Počet porcií jednotlivých jedál je obmedzený, v prípade, že sa niektoré z menu minie, vyberte si prosím iné. Čísla predstavujú alergény. Alergény v omáčkach: Červená pikantná 9;Tatárska 3,7; Vinagreta 3,7